Logo Manouh Art flowers bloemist Vosselaar


Marloes Manouh Art flowers bloemist Vosselaar Team Manouh Art flowers bloemist Vosselaar

ons verhaal

Ik ben Marloes, voor velen gewoon Manouh. Als florist ben ik sinds 2004 werkzaam in Vosselaar.

Ik doe mijn job bijzonder graag, tussen de bloemen kom ik steeds tot rust. Bloemen geven mij de kans om mijn creativiteit elke dag te gebruiken.

Ook het contact met de klanten is een pluspunt, ik probeer dan ook aan te voelen wat de smaak van iemand is en daarnaar te werken. Iedereen heeft een andere en unieke invulling van wat mooi is en dat is maar goed ook. Hierdoor blijft mijn job steeds boeiend!

Elk seizoen geeft nieuwe mogelijkheden en variaties in bloemsoorten om steeds weer andere “kunstwerkjes” mee te maken. Geen enkel stuk is dan ook hetzelfde.

Dit alles geeft mij persoonlijk veel voldoening en dat is heel belangrijk want al lijkt deze job superromantisch, het is ook zeer arbeidsintensief! Vooral het vele voorbereidende werk dat meerdere keren per week terugkeert omwille van het versproduct is niet te onderschatten.

Gelukkig heb ik mijn twee trouwe medewerkers Katrien en Gerda. Ondertussen werk ik al vele jaren met hen samen. We weten elkaar perfect aan te vullen en zijn een bijzonder fijn team.

Ik zie het als een groot voorrecht om mijn job met zoveel passie en liefde te kunnen doen.